Yoga

yogaträdet

Yoginea Veda

Erbjuder Kundaliniyoga som är en mjuk och meditativ yogaform med andningstekniker, kroppsställningar, manta-sång, meditationer och avslappning på ett effektivt sätt balanserar våra hormoner och stärker nervsystemet. Båda är komponenter som hjälper oss att med lätthet kunna ta oss an livets alla utmaningar.

Kundaliniyoga är väldigt effektiv och verkar mycket läkande vid hormonella besvär och alla symptom på stress, så som pms, ångest, depression, utmattning, stressrelaterad migrän, spänningshuvudvärk, sköldskörtelbesvär och trötta bi-njurar m.m.

Investeringen i ditt välmående är 100kr/gång och betalas antingen med swish eller kontant i lokalen efter passet. Anmälan görs per sms till nr 0704 74 65 38 eller i Yogagruppen för Dingle på Facebook senast en timme före passet börjar.  Se schema över dagar och tider här

Yoga – Global Yoga

Yoga är en personlig och utvecklande träningsform som fler och fler upptäcker. Yoga är helt befriat från prestige och jämförelser. Strävan är att hålla både kroppen, sinnet och lugnet i trim. Det spelar ingen roll hur vältränad, muskulös eller vig du är – yoga är för alla utifrån var och ens egna förutsättningar.

Yoga betyder union och syftar till unionen mellan kropp och sinne. Det finns idag många inriktningar inom den fysiska yogan, med olika sätt att bygga upp sekvenser och klasser. Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner och andningsövningar.yogalogga

Global Yoga skapades av Johanna Andersson och blandar tekniker från öst och väst med influenser från de äldsta gurus till nutidens gurus. Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. Global Yoga är en utvecklande och stundtals utmanande personlig yogaform.

När du praktiserar yoga så tränar du balans, tålamod, lugn, medvetenhet och får en stark och smidig kropp på köpet!

Schema